ordning o reda


God morgon!
Nu har snart min första semester vecka gått, och jag har fått massor gjort. Det blev lite domino effekt när vi sålde bokhyllorna, böckerna  skulle ha en ny plats och det i klädkammaren i hallen så där var jag tvungen att rensa ut men det blev jätte bra. Sen ska ju alla apparater till tv in i garderoben i nya tv rummet så då var mina lådor med gardiner o dukar tvungna att flytta på sej så då fick jag rensa lite i min garderob. Teven har vi fått upp på väggen men den är inte in kopplad för det ska sättas ihop med en sändare som ger signal till en apparat i garderoben där alla mottagare står så vi slipper ha dom framme, så det blir ett renare intryck annars är det risk att det ser för över möblerat om vi skulle ha en tv bänk då rummet bara är ca 10kwm.

tv o högtalarna på plats
Här är den fjärrförlängaren som ska sända signaler till tv.

Och den fungerar faktiskt vi var lite skeptiska eftersom den bara kostade 220kr.I tisdags så målade jag klart 2 små dörrlister till de nya rummen och betsade golvsocklarna.


Den övre betsad o den nedre obehandlad
Idag blir det en sväng till tippen , städa och handla. Imorron kommer mellan syster med make hit då ska vi ta en liten loppis turne här i trakten, hoppas jag kan hitta en Skänk/skåp till matrummet.
Här är det en som gillar att vi har kartonger hemma....


Kram Annika

Kommentarer