Stockholm

Hallå alla semesterfirare!
Hur har ni det i hängmattan, bersån eller stranden visst är det ett härligt sommar väder vi hr lagom varmt och sol. Idag var maken och jag till Stockholm och gick på söder lugnt och skönt, vi brukar alltid åka in till själva city men det gjorde vi inte idag. Men innan dess så var till Nacka byggnads vård oj vilket paradis för alla inrednings nördar som jag, där hittade jag en tapet som satt uppsatt i deras visnings rum som jag föll för. Den skulle bli så fin i vårat matrum med vit panel ner till.

Duro soltorp
men som vanligt med min otur så har den tydligen utgått, jag som äntligen kände att nu vet jag hur det ska se ut i matrummet, får väl leta runt på nätet efter nån som har rullar över. eller kanske får det bli nån  dessa kanske.
Duro Hudiksvalls teatern

pigkammaren

Men som sagt det är ju inte dags än att fixa där så jag hinner väl ändra mej.
Nu ska jag snart njuta av en god bakelese.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar