Tapetsera skåp

Hallå i sommr värmen!
Dagarna här hemma rullar på i ett skönt semester tempo, i torsdags var vi en sväng till stranden då vi hade nästan 30 grader varmt. Det var skönt att ligga där o lata sej en stund vi hade med oss sallad som jag senare på kvällen nog blev dålig av, fick springa på toa flera gånger och hade ont imagen men nu mår jag prima igen. Det märks att man börjar ställa om dygnet nu jag har i flera dagar sovit till halv 10 vilket inte hör till vanligheten här, ioch för sej var jag upp vid 4 och släppte ut katten från köket. Igår tog jag och provade på nått jag aldrig gjort förrut nämligen att tapetsera en möbel.
här kommer lite bilder.
skåpet före målning o tapet

första våden uppe
klart

även lådorna fick tapet
Tapeten jag använde heter marstrand från borås tapeter
Jag är supernöjd med resultatet och att jag fixade det själv med bara ett litet handtag från maken. Så nu återstår bara att sätta in hillplan och plocka in serviser mm. Sen kommer jag att måla den utvänigt med antikgrå nyans.
Önskar er alla en skön lördag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Vilken bra ide att tapetsera inuti istället för att måla
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar