Första och sista

Hej på er!
Ja då har jag avverkat första och sista arbets vecka efter semestern då, sista veckan på min gamla avdelning som jag har varit på i 1,5 år. På måndag ska jag vara med och starta upp en ny småbarnsavd här i stan ska bli spännande. Jag har varit ganska trött den här veckan så jag har inte orkat gjort några inlägg. I onsdags var sonen och jag en snabb visit till Ikea i Linköping där vi skulle kolla på sängmadrass till honom, och jag skulle ha denna spegel till min skänk.
och så köpte jag dessa hyllplan som jag ska betsa och göra en sänggavel av.
2st i storlek 51x79 och 2st 31x79. Bilder kommer när det är klart. Efter att vi hade varit på Ikea var vi hemma en snabbis för dusch sen ner till hamnen och äta på Rökeriet och där åt jag en super god lax sallad, vi var ett gäng på 9 personer och vilken sommar kväll det var. Denna helg blir lite pyssel hemma som städning och tvätt och så blir det 1 års kalas på söndag för lilla Agnes.
önskar er alla en skön fredag kväll.
kram Annika

Kommentarer