Ikea makeover

Hallå!
Hur mås det där ute ? här har veckan rullat på fort. Nu har vi kommit igång på jobbet allt är upp packat och iordning ställt och i onsdags började 5 små 1-2 sin första inskolning så söta och rara dom var. Jag har varit ganska trött på kvällarna trots att jag slutat kl 14 varje dag men det beror nog på att allt nytt som har varit. Natten till fredagen så vaknade jag med en jobbig värk i axlarna det har blivit bättre i den ena men nätterna är värst, hade så för exakt 2 år sedan så nu ska jag ta mej i kragen och boka tid för massage o se om det hjälper. Denna helg har vi borrat o borrat i väggarna så snart ser dom nog ut som en greve ost. Men bra blir det först ut är min sänggavel som jag visade i ett tidigare inlägg gjort av Ikeas hyll plan gorm .


på plats
även min nya och gamla spegel har kommit upp i matrummet.

den gamla spegeln med sina lampetter
den nya spegeln ovanför skänken
Vi har även satt upp vajrar i sovrums taket där tyg taket ska sättas upp. Så då är det bara att ta fram symaskinen och börja sy...
och här är tyget som ska vara i taket.
rost, rostbrun o guld tyg från jotex
Har nu även hitta färg till väggen nu blir det färgen muskotnöt eller marakesh från jotun , hittade ingen bild på den på nätet.
idag blir det fortsatt hemma pyssel med att sätta upp nya högtalere  och ljuslyktor mm.
Just nu står det 2 limpor i ugnen sen ska jag göra en äppel paj tänkte jag.
Skön söndag på er alla.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar