Kräftpremiär.

Hejsan!
Sista lediga dagen har absolute ingen lust att börja jobba imorron men jag vet att snart är man inne i vardagen igen, men jag ska verkligen föröka behålla denna härliga känsla av total harmoni och utvilad, njuta av dagen som jag gjort denna semester. Det kan vara bra att kunna plocka fram när vardagen blir slentrian o trist. Så ser jag fram emot att få komma igång med yogan igen som vi var på i våras, där har jag hittat min grej känner jag.   Igår hade vi en riktigt härlig skaldjurs frossa som ni kan se här på bilderna. Gott med olika skaldjur och lite bubbel.

många godsaker
mums
havskräftor
Makens favorit
Ser nu på bilderna att det är dax att börja måla bord och stolarna nu, kommer nog att börja lite smått med det nu fram över, eftersom jag ska byta avd o arbetskamrater och starta upp en ny förskole avdelning så kommer jag ha både ork o lust att fixa hemma då vi kommer att ha det lugnt hela augusti. Jag kommer att ha mest ansvar i kök och mindre i barngrupp vilket passar mej perfekt.
Idag ska vi på kalas hos min svåger så det är nog bäst att jag gör lite nytta innan vi far .
kram Annika

Kommentarer

 1. Jag tyckte det var jobbigt tills jag var på jobbet igen då kändes det som om jag hade varit där dagen innan..
  ha det så bra
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Åh, vad gott med skaldjur!!
  Hoppas att jobbstarten går bra! Jag har en vecka semester kvar.
  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar