Sista dagen..

Hejsan!
Ja idag har jag min sista semester dag på  måndag är det jobb dax igen, men som tur är så kan jag ju faktiskt vara ute då med eftersom jag jobbar på förskola. Mina 5 veckor har varit kanon bra fint väder och lata dagar, idag tror jag vi har rekord varmt denna sommar med 30grader. Förra veckan hade jag och maken en liten semester tripp till värmland där vi var i 5 dagar. Det har varit dåligt med pyssel tarmen denna vecka har inte haft nån större lust utan har njutit av att bara vara. I onsdags hade vi besök av denna lilla fröken som snart fyller 1 år.

Idag var jag en sväng till Rusta där dom fått hem lite nya tapeter, funderar på att sätta någon av dessa på soffbordsskivan och lacka över.

ena är som ett gammalt sjökort och den andra drivved
Idag och i morron har vi festdagar här i Nyköping med en massa olika artister mm, så ikväll tar vi cykeln ner på stan och njuter av sommarkvällen ute.
kram Annika

Kommentarer