Tyg i taket!

Godmorron på er!
Tänk att sommar värmen fortfarande är kvar, fast det är lite kyligt på morronen när man åker till jobbet. Det känns som man verkligen har laddat alla batterier me sol denna sommar så nu kan hösten få komma. I torsdags kväll var jag på en slags massage för min onda axel som jag har haft ont i över 2 år, han vred min nacke så det knakade och tröck även på ryggen så det knakade där med, sen så tröck han på flera onda punkter vid skulder bladet bla för att kunna massera under det men mina muskler var sten hårda så jag får komma tillbaka om två veckor. Så de senaste dagarna har det känts som en ångvällt har kört på min rygg jag tror att metoden kallas för Kiroterapi. Igår så fick vi äntligen upp vårt tyg i sovrums taket.

stål vajrarna
tyget börjar ta plats
klart
Tyget kommer från Jotex och heter kristin.


Det är svårt att få rätt nyans på kortet men färgerna på tyget är guld,rost o mörk rost. Det blev 6st längder som jag bara har fållat i varje kort sida sen satte vi upp tyget med dessa.

200 mini klädypor
ska byta tyg på lampan till det vinröda tyget idag.

har även lagt på mitt överkast som jag köpte förra hösten på rusta det passar ju jättebra nu, tog även lite av guld tyget och satte runt den runda kudden.

Nu är jag väldigt sugen på att ta mej an väggarna och måla dom .  Det blev en hel del bilder i detta inlägg hoppas ni inte har tröttnat.
kram Annika

Kommentarer

 1. Så mysigt och ombonat det blev,,fina färger ihop
  ha en bra helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Så mysigt .. wow vilken effekt det blev.
  Ha en bra helg .
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej Annika,
  Åh vilken underbar sänggavel!
  Var du något numer på besten du använde? Jag vet att den heter drivved, är det Jotuns?
  Undrar oxå över din matsalsmöbel, vart har du hittat den? Superfin! :-)
  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Har tyvärr inget nummer på den men den är från Jotun så det borde gå att få fram hos färg affären. Mina matsalsmöbler är Blocket fynd som jag har målat. Annika

   Radera

Skicka en kommentar