Äntligen hemma !

Hejsan!
Nu har hösten kommit rejält imorse var det 0gradigt här, men jag slapp skrapa bilrutan ialla fall men det är nog bara en tids fråga. Dagarna rullat på här hemma och på jobbet det har varit lite sjukt bland personalen men det har löst sej trots allt. Igår var det dax för veckans yoga pass som gav tips på hur man kan hantera stress i vardag, tisdags kvällarna är verkligen min guld kant. Och sonen har kämpar på med sin nya skola tycker han är duktig som sitter och kör från Nyköping-Solna skulle inte jag klara av . Igår så började ju Äntligen hemma igen och det var tydligen 17:e året jag har varit lite ålig att titta de senaste åren men igår gjorde jag det, och tänk man är inte helt ute.
Det gjordes ju sänggavel mm av gammalt virke .

Här är ju min gavel fast den är ju gjord av nytt virke som laserats.
Så visade dom att man kunde sätta gamla brädor som socklar.


det är ju just vad vi har gjort, så det var lite kul att se.
Men en möbel som faktiskt har gamla brädor är ju mitt symaskins bord som har en skiva av brädor från en brygga som legat vid mina föräldrars sommar stuga.

Ha en fortsatt skön lill lördag allihopa.
kram Annika

Kommentarer