Before and after.....

Hejsan!
Dennna regniga söndag kommer jag att tillbringa inomhus, håller på att fundera ut vad jag ska ha för gardiner i matrummet. Jag hade ett par vinröda taft från jotex som jag köpte förra året men nu vet jag inte om det passar, kankse blir det nån av nyanserna  från tyget som sitter i sovrums taket istället efter som det är i samma rum.
Har också satt på ornamenten på min skänk så här kommer nu en hel del bilder före och efter.
Håll till godo kära vänner...

Här hade vi just hämtat den
började med att tapetsera invändigt
Sen var det dax för slipning och grundmålning
ornamenten som jag beställde på nätet
Färdigt!

närbild.
Färgen jag målat med är antik grå från lady jotun. Blev väldigt nöjd med resultatet om jag får säg det själv.Så nu känns bordet ni skymtar i bild väldigt akut att måla. Sen kommer även väggar och golv att byta skepnad men det blir ett senare projekt.
Kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar