Första höstdagen

Hej hopp!
Jaha då har vi avverkat alla sommar månaderna och kliver nu in i September, och det känns i luften att det börjar bli höst och mörkt på kvällarna men det är bara mysigt tycker jag. Ser att jag har varit dålig på att blogga denna vecka så blir det ibland. Veckan som gått har bestått av jobb och vardagliga göromål här hemma så nått nytt har väl inte hänt. Jo förresten vi var ju på utflyckt i onsdag med företagar föreningen som maken är med i , denna gång blev det ett besök på detta ställe.

Friends arena (lånad bild på nätet)
Där fick vi en guidad tur bakom kulisserna , bland annat fick vi se svenska landslagets omkläningsrum och relax samt borta lagets sida och det var stora skillnader , mycket lyxigare för hemma laget som hade flera bubbelbadkar o massagebänkar o spinningrum, medans borta laget hade 2 badkar o enkla massagebänkar. Sen fick vi också se pressrummet och logerna. Det var väldigt intressant att få se allt detta. Efteråt blev det en 3-rätters middag på en restaurang nedan för arenan.

Vad händer då på inrednings fronten här hemma då, jo vi hade ordning o reda o tyg taket på plats en hel vecka men nu är allt nere igen.

Taket är bortaget efter kortet

provmålade i veckan med färgen
Färgen blev väldigt ljus på bilden, iverkligheten går den mer åt brun/grå/grönt hållet. Så idag ska jag ge mej på att rolla väggen ska bli spännande att se hur det blir. Så i natt som var och några till fram över så ska vi sova här i tv rummet det gamla matrummet som från början var sovrum.

Bara att bädda ut bäddsoffan
I tisdags som kom äntligen min nya telefon då min "gamla" samsung la av efter 1,5 år så nu har även jag blivit med Iphone och är super nöjd med den.


Nehej gott folk nu ska penseln fram på återseende senare.
kram Annika

Kommentarer

  1. Ja nog känns det att det är höst i luften även om det är varmt emellanåt
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar