Grå Söndag


Hallå på er!
Som vanlig går helgen alldeles för fort och nu är det redan söndag, men oj vad mycket jag har hunnit med och klocka är bara strax efter 14. Jag har städat badrummet, dammsugit, målat och satt upp lister på sängen, målar tvättat och slipat skänken. Ska sen börja grunda den idag.


Till kvällens fika ska jag göra en cocos äppel paj tänkte jag, kanske muntrar det upp maken som har åkt på en dunder förkylning som jag hoppas att jag slipper. I fredags fick vi hem den nya bilen en Volvo s40 som vi bytte ut vår polo mot det har varit en del krångel med den, så den här blir nog perfekt för oss skönare att åka långt med.

Jag undrar om det är höst på gång nu för här har det varit mulet hela dagen och regnet hänger i luften men det är bara mysigt för då kan man ju tända en massa ljus, och jag har faktiskt köpt på mej en hel del batteriljus både till sovrummet och andra rum där man inte kan ha levande ljus och mycket pga att katten kliver över allt.
man ser faktiskt ingen skillnad
Nu ska jag ta och börja grundmåla innan det är dax för middag som jag inte vet vad det blir , hoppas vi har nått hemma så man slipper åka o handla.
Tillsist............
Kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar