Höst morgon

God morron!
Ja nu har det verkligen blivit höst här hemma, regn och lite kyligre. Och vad mörkt det börjar bli på kvällen nu igår när vi slutade yogan 20,15 så var det mörkt ute och för 2 veckor sedan var det fortfarande ljust samma tid. Men det är skönt  med hösten då mn kan kura in sej inne med en massa ljus och en mysig filt och kanske en favorit tidning. Men idag efter jobbet ska jag inte lata mej för nu ska sista varvet målas på min skänk, har även beställt dessa ornament som ska sättas på dörrarna.

Så jag hoppas att dom kommer snart. Nu ska jag fixa mej i ordning för att snart åka till jobbet.
titta gärna in på mina instagram bilder om du har lust.
kram Annika

Kommentarer

  1. Jag tror det blir kanon med dom på skänken :)


    Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Ja visst kommer mörkret snabbt nu....ornamenten är jättefina!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar