Lite nytt till sonen

God kväll mina vänner!
Så blev det fredag igen inte helt fel tycker jag. Igår var jag helt slut när jag kom hem vid halv2 tiden, efter en dag fylld med ledsna och arga små barn som inte tyckte det var helt okej att föräldrarna skulle jobba men idag gick det bättre. När jag kom hem igår så sov jag i 1,5 timme så skönt det var, och tur var väl det för sen var jag på min massage behandling igen och nu såg min onda axel bättre ut, däremot fick jag en så kallad bindvävsmassage i ländrygg,skinkor och utsidan av benen det gjorde väldigt ont så idag är jag lite öm.
Idag har jag hämtat ut lite paket på posten till sonen.

Denna klocka från Chilli
 skulle kunna tänka mej en sån i tv rummet.

Påslakan set
Betsällde även hissgardin i samma utförande passar perfekt till en musikstuderande son.
Och jag fick en duk.
Allt från jotex.
Denna vecka har jag målat våra sängbord i en färg som heter Metallic magma, ibland ser den lite lila ut och sen brun /guld dom kommer upp imorron ska även sätta på lister på sägen så inte tapeten där lossar.

Nu ska jag ta och fixa lite mat det blir kycklingklubbor med pommes och bea.

Nu finns även jag på INSTAGRAM (andressen ser ni till höger) får se hur mycket jag kommer att använda det. Kommer i alla fall fortsätta att blogga.
kram Annika

Kommentarer