Målar o målar

Hejsan!
Tänk att det fortfarande är sommar värme ute idag har vi 24 grader varmt så härligt. Här hemma har jag målat klart väggarna i vårt sovrum jag är så nöjd.

svårt att få rätt ljud på bilden
Som ni ser så slutar färgranden vid dörren ,där ska det sättas en vägglist som markerar var rummet sluta och där sitter även draperiet. Jag har oxå lackat säng stommen med klarlack över den tapet jag satte där. Så nu ska vi bara fixa ett par golvlister som ska betsas i samma kulör som sänggaveln. Jag längtar verkligen efter att få sova i min säng det är lite hårt i bäddsoffan.

Färgen som jag har fått bruten i alcros färg
Måste även göra nått åt mina sängbord som är vita. Igår så var det höst start på yogan och det var så skönt att komma igång men denna gång fick jag gå själv då maken o sonen var till stockholm eftersom sonen hade upprop på högskolan som han ska gå på i ett halv år. Det kom ett litet paket på posten igår och det var mitt fina mobil skal som kom är jätte nöjd med den.

i sötaste baby rosa
plånbok o telefon i ett
Nu ska jag ta och måla lite på listerna .
kram Annika

Kommentarer

 1. Snyggt ...och vad praktiskt med telefon och plånboken på samma ställe
  ha en bra helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Åhhh så fint!
  Och plånboken var så fin!
  Önskar dej en fin Helg
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 3. Det blir jättefint. Bra kämpat måste jag säga!

  SvaraRadera
 4. De blir jättefint!

  Tack snälla du, detsamma till dig:-)
  KRAM Susanne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar