Mörkt


Godmorron!
Nu är det mörkt på morronen när jag går upp 05,45, så då får man tända lite ljus o mysa en stund innan det är dax att åka till jobbet. Men glöm inte att släcka ljusen när ni går, eller som jag har inköpt massor av är batteriljus då gör det inget om dom glöms bort, har beställt  dessa som jag tänkte ha i mina lampetter i matrummet.
Vaxljus från prylgrossen
Passade även på att beställa fler små batterier eftersom det var bättre pris där än i affärerna. Efter jobbet ska jag hämta ut mitt paket från jotex med mina gardiner till matrummet, får se om jag kan få upp dom själv ( vi har en tak höjd på 2,80). annars blir det nog lugnt dena helg å maken är bortrest till söndag fast man vet ju aldrig kanske dax att ta och slipa 6 matstolar vi får se. Önskar er alla en skön fredag
kram Annika

Kommentarer

  1. Ja nu är det riktigt mörkt på morgonen vid den tiden .Men mysigt att tända massor av ljus och mysa .Önskar dej en härlig fredag.Kram Rita

    SvaraRadera
  2. härligt att få tända ljus och så sprider de lite värme också
    ha en trevlig helg
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar