Ny vecka!


Hej på er!
Då har vi på börjat en ny vecka och idag är det sista dagen i september månad, det går i en rasande fart nu måste jag säga. I går kom maken hem efter sin lilla tripp till Norberg , min förkylning frodas förfullt med snuva onda bihålor och huvudvärk, men det har gått bra att jobba i alla fall vi hade det rätt lugnt på jobbet och jag slutar ju kl 13 varje dag utom onsdag, sen så är jag ledig på fredag för då ska maken och jag iväg till Vadstena på en liten weekend på tu man hand. Igår var mina föräldrar här på lite fika och hälsade på jag hade bakat en äppelpaj med kokos och vaniljsås till jätte mumsigt.

Sen så har jag totalt missat att min blogg fyllde 4år den 21 september så hipp hipp hurra till den.
Nu när vårat sovrum har så när som på lite kontakter blivit klart har jag börjat fundera lite över matrummets utseende och idag kom 2 st tapetprover hem.

Hudiksvalls teater heter dessa
 Eller om man ska måla på tapeten med någon av dessa färger.


 vill eventuellt ha en panel på väggen som denna.

Från Lundbergs
Det är alltid lika kul att drömma och planera sen får man se hur det slut gilltiga resultatet blir .
Nu ska jag ta och börja förbereda middagen som idag blir spagetti och köttfärssås.
Kram Annika


Kommentarer