Seg söndag

Hejsan mina vänner!
Idag är det lite segt här hemma, vi var på kräftskiva igår med 17 härliga människor och det blev en hel del kräftor och snapsar . Vi hade så himla kul och iden sprang iväg vi har hemma vid ett tiden och då slocknade vi direkt, så idag tar vi det lugnt så även Ebba.

mattes lilla sötnos
Tur att vi gjorde klart sovrummet igår med att borra upp golv o vägglisterna + en hylla. Så nu är taket åter på plats och sängen med det var helt ljuvligt att få sova i sin säng igen.

det blev en vitlist som avgränsar rummet.
golvlister av brädor som betsats med nyans drivved på den o hyvlade sidan
Lite bilder från sovrummet innan målning och efter.

före
Struktur tapeten som från börjarn nog har varit vit har med åren gulnat fläckvist fick sej nu ett nytt lager med färgen muskotnöt som blev mer en sober varm känsla men så svårt att få det bra på bild.

efter


 satte en tavellist istället för vår fusk spis pga brandrisk, tavlan är målad av Mamma Rosa

Nu är det bara sängborden som ska målas om från vitt till.....färg vad får ni se sen. Sen ska det upp lite kontakter och högtalar sladden som man ser det vita på väggen ska dras ovanför tygtaket. Så ska jag även ha nånslag matta på golvet och ett vinrötttyg på insidan av det vita draperiet. Mina värmeljus som jag har här inne är nu bara batteri ljus törs inte ha annat pga tygtaket.Nu ska jag ta en dusch så att jag piggnar till sen blir det nog rätt lugnt idag. Och själv klart blir det att titta på sista avsnittet av The Paradise.
kram Annika
Kommentarer

Skicka en kommentar