Baciller

Godmorron!
Ja så här känner jag mej idag huvudet värker näsan rinner och lite feber på det, så det blir soffläge och vila för min del idag.Och vad kallt det var nu i morse -4grader hoppas verkligen inte att det ska bli vinter redan. Hoppas bara att jag piggar på mej till fredag då maken och jag ska på vår lilla mini weekend. Har klarat mej länge ändå från bacillerna med tanke på att vi nu har skolat in 13 små 1 åringar på jobbet som nyser o snorar förfullt. Igår så hoppade jag över yogan tyckte det var dumt att utsätta kroppen för ansträngnigar. Men jag fick ialla fall upp mina gardiner i matrummet med makens hjäp, han fick stå på stegen och vingla.

svårt att få ett bra ljus denna årstid

färgen är lite mörkare i verkligheten
Det är samma tyg som vi har i taket  i sovrummet, och en av nyanserna som heter rost, gardinen är lite glansig med det går inte att få det på bilden så bra. Hoppas på att snart känna mej piggare så jag kan börja måla stolar o bordet snart. Och  som verkar nu så kommer vi nog att välja denna tapet till matrummet.
Hudiksvalls teater från Duro
Men man vet aldrig om en månad kanske det är nån annan som gäller vi får se.
Nu ska jag ta och vila mej en stund vi syns en annan dag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Trist när man inte känner sig bra
  krya på dig
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Så fint med nya gardinerna, jättevackert
  till ljuskronan. Och nu gäller det och vila så
  du är frisk till helgen.
  Krya på dig och kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Krya på dig !
  Jag känner det samma att det på G.
  Men hoppas att det ger med sig.

  Krya på dig !Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar