Fredag igen

Hejsan!
Det har varit lite dåligt med inlägg denna vecka har inte haft tid eller ork, i måndags var vi på konsert i Katarina kyrkan i Stockholm då uppträdde Snatam Kaur som är stor inom yoga världen, hon har en helt enormt bra röst som gjorde sej jättebra i kyrkan. jag har inte målat någonting på mina stolar iveckan har varit så trött när jag har kommit hem dras fortfarande med en envis förkylning, men jag tänkte ta mej an dom nu o i helgen. Jag har ialla fall hittat ett möbeltyg till dynorna som jag ska beställa det ser ut så här.
tyget heter Svaneholm o går i grönt
Tänk att det redan är helg fattar inte hur fort veckorna kan gå, denna helg ska det målas sätta upp sonens sänggavel som stått klar länge. Och så ska jag ta sovmorron :)  .Nu idag återstår det lite middags hanling och ett besök till posten för att skicka iväg lite böcker o koppar som jag sålt på tradera.
vi hörs imorron igen.
kram Annika

Kommentarer