grå söndag!


Hej på er!
Idag känns det verkligen som höst grått, trist o ruggigt. Jag har varit inne och målat stolarna både i går och idag så nu är dom äntligen klara. Ska skaffa lite tyg till sitsarna denna vecka, och så har jag tänkt ta mej an matbordet.

6st nymålade stolar
Annars har vi haft en skön och lugn helg med god mat, igår gjorde jag tacogratäng som blev super god, faktiskt mycket godare en vanliga tacos. Och så såg jag att räkneverket har slagit om igen, för exakt en månad sedan slog den om till 44 tusen och nu har den gått upp till över 50 tusen!!!!
så himla kul det är att så många har hittat till min lilla blogg. Nu ska jag fortsätta att kika runt lite hos er andra. Önskar er alla en skön kväll.
kram Annika 
 

Kommentarer

  1. Ha, ha, ha, ja jag kollar min besöksräknare hela tiden, det säger bara schwoop, schwooop, så rullar den iväg. Det är ju jättekul och något man ska vara stolt över!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar