Syndigt gott

Godmorgon!
Vaknade tidigt denna söndags morgon men det gör inget, skönt att sitta uppe när de andra i familjen sover. Gårdagen fick jag massor gjort, startade dag en med tvättstugan kl 07 sen så tog jag fram målar kläder och pensel och började grundmåla stolarna så nu är det bara att göra en omgång till innan slut färgen ska på.
6st stolar tar sin tid att måla
Jag använder mej av Jotuns kvist o spärrgrund  då det är furu möbler så jag ska slippa genom slag av kvistarna, sen behöver man inte kvistlacka varje kvist utan det blir som allt iett. Men däremot behöver man då grunda 2ggr. Så idag blir det samma procedur. Igår så var vi en sväng på stan också och då köpte jag bland annat denna.

Bryle bränare
För på morgonen så gjorde jag iordning min första Creme Bryle så himla enkelt att till laga och så underbart gott.
detta behöver man
Och så här blev resultatet är så nöjd för att vara första gången.

mm så gott
Vi fick också ett litet fin besök av barnbarnet Agnes som hade vägarna förbi, och oj vad hon växer o fått så många nya tänder lilla hjärtat. Idag fortsätter vi att pyssla och fixa här hemma för att senare gå på bio med familjen. Önksar er alla en skön söndag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Hej!
    Stolen kommer att bli jättefin och min favvo efterätt!
    Min man hälsar och tackar för den snälla kommentaren om garaget.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar