Fredagsmys

Hejsan!
Oj vad den här veckan gick fort, det blev bara 2 dagars jobb för min del pga ryggen. Det går sakta men säkert fram åt har fortfarande ont men det funkar att jobba. Här hemma tjuvstartade jag med att sätta upp 2 st stjärnor redan i onsdag men resten av stakarna kommer upp i morgon samt julgardinen i köket.
guldstjärna i matrummet svårt att få en bra bild
även denna i guld i tv rummet
Jag har också provat att sätta dit mitt fusk spröjs i det lilla rummet vi kallar för gemaket, blev faktikst riktigt nöjd, imorron ska jag sätta på likadant i tv rummet.

Den här helgen har jag tänk få till ett lussebulls bak eftersom det inte blev av förra helgen, och så städning. Maken är fortfarande på vift och kommer inte hem förrens efter nästa helg :(
nu önskar jag er alla en skön fredag.
kram Annika

Kommentarer