kall morgon

Hejsan!
Imorse var det verkligen kallt ute minus 6 grader burr, då var det skönt att krypa ner i sängen igen med min värmedyna, idag har jag väldigt ont och mycket beror nog på att jag var på massage igår då det trycktes på onda punkter och gjordes bindvävsmassage, det var i alla fall inte ryggskott jag hade utan inflammation i musklerna. Så det blir lite vila varvat med lite promenader så hoppas jag kunna jobba på torsdag.

Jag har provtejpat dessa självhäftande fönster spröjs på tv rums fönstret, köpte det på tradera för säkert ett år sedan, ska nog sätta dit dom ordentligt blev lite skillnad. Nån dag när jag är ledig ska jag ta mej till Ikea och fylla på ljus förrådet och då även passa på att köpa denna korg på jula.

Ska ha den till julgranen, iår blir det en riktig gran.
Ska försöka sätta upp lite ljusstakar den här veckan medans maken är hemma några dagar. Nu ska jag ta och vila min rygg lite och tyvärr får jag hoppa över yogan idag men det är sista nästa vecka så då hoppas jag att det blir av.
kram Annika

Kommentarer