Lördag

Godkväller i stugorna!
Hur har er lördag varit, här har dagen bara rusat förbi. Hade faktiskt sovmorron i morse vaknade inte förrens vi 8,00 och jag som brukar vakna före 6. Sen blev det frukost och efter det tog jag en tur till vår loppis hittade inte så mycket till mej själv en jul duk remsa till köksfönstret för en 10 och en liten glas vas för 5kr, däremot hittade jag lite saker till jobbet, barnböcker, 2st orinetaliska hattar med slöja o lite tomtar. Däremot så hittade jag dessa saker på ica maxi.

en grå äppel låda
kvällsbild
Sen så hittade jag detta ljus som skiftar i färg, och doftar härligt av äpple/kanel.

här är den röd
och här är årets advents ljusstake, jag vet att det är en vecka för tidigt med jag ska inte tända den än jag lovar :)
så har jag även haft tvättstugan och gjort i ordning julköttbullarna. Skönt att kunna förbereda lite så här en månad innan jul.
många blev det
igår kväll så bakade jag saffransskorpor oxå, och i morron är det dax för lussekatter.
och bakom står choklad/chili glöggen och väntar

Nu ska jag vila min rygg med värmedynan för jag fick ont i ryggen på eftermiddagen.
Kram Annika

Kommentarer