Mörkt!


Hejsan där ute!
Just nu känns det som det aldrig ljusnar riktigt, i och för sej har solen lyst i dag men innan dess har det regnat och var grått. Då får man passa på att tända massor av ljus. Den här veckan har jag en 4 dagars arbets vecka eftersom jag var ledig fre-mån. Maken och jag hade en skön avslappnad helg i Göteborg där vi åt och drack gott, synd att den helgen gick så fort bara. Men jag är glad att jag inte jobbade för på jobbet utbröt det magsjuka med feber så hela personal styrkan + flera barn låg sjuka i helgen. Så PEPPAR PEPPAR så har jag nog klarat mej. Unnade mej lite nya under kläder och en ny morgonrock från kappahl.

Kassen i sej var lite lyxig


Just nu så håller jag på som bäst att förbereda för middags bjudning vi ska ha här hemma på lördag då kommer 6st goa vänner hit . Så nu blir det städa och feja o dona. Ikväll blir det tjuvstart på denna gosak....

för imorron är det ju ostkakans dag mmmm så gott.
kram Annika

Kommentarer

 1. Jag älskar ostkaka, jag åt det på jobbet som efterrätt idag faktiskt. Det brukar vara min lilla belöning till mig själv vissa dagar.

  SvaraRadera
 2. Ja, nu råder verkligen mörkrets tid! Inte blir det bättre av att det är så mulet och dimmigt hela tiden. Grått grått grått!

  Vad gott med ostkaka, tyvärr är jag den enda i familjen som gillar ostkaka men jag köper en ibland och mumsar på den själv :-).

  Ha en fortsatt fin vecka!

  Kramar
  Bitte

  SvaraRadera

Skicka en kommentar