Smått o gott

Hejsan!
Grått,grått så har vi haft det en tid, men hörde nyss på radion att det kunde komma snö i kväll. Den lär ju inte ligga kvar och det får gärna dröja tycker jag. Imorse vaknade jag väldigt tidigt redan halv 5 av att maken klev upp, han for i dag till New York för att jobba. Och jag kunde ju såklart inte somna om så nu är jag ganska trött men får stå ut någr timmar till. När jag kom hem från jobbet så tog jag och bakade dessa små läckerheter.

Lägg till bildtext
Mini pepparkaks muffins med vitchoklad topping på, dom blev jätte goda. Kanske tar jag med mej ett par till jobbet i morron. Jag har också börjat planera julbaket lite smått coh i helgen blir det nog lussebullar som kommer att bakas. Nu ska ni få se vad jag har satt på mitt soffbord.


Det är en rvett av kraftigare sort som jag har satt fast med decupage lim/lack, tror maken blir nöjd då han tycker att dukarna bara är ivägen. Nu ska jag ta och fixa lite middag till mej o sonen.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar