Sovrums nytt

God kväller i stugorna!
Dagarna knallar på i en väldans fart just nu, den här veckan blev en kort arbetsvecka endast 3dagar. Så idag gör jag fredag och tar ledigt i 4 dagar ska bli så skönt. Maken och jag tar en tripp till Göteborg på tu man hand över helgen. I förrgår kom min matta som jag beställt från Halens coh efter lite beskärning så ligger den nu på plats nedan för sängen, så skönt att sätta ner fötterna på när man ska gå upp på morgonen.

lite fler bilder från sovrummet kommer här..

Så här såg det ut på min "vita" tid

Nu kör jag den orientaliska stilen
mitt symaskinsbord med brädor från en gammal brygga, ornamentet är loppis fynd från Nora som jag målat i guld

sänggavel gjord av ikeas hyllor Gorm

och så tyg taket
Nu ska jag ta och packa innan det blir Hela sverige bakar på tv.
kram Annika

Kommentarer

 1. Härligt med förändringar.
  Det är ju det som är så kul med olika stilar.
  Ha en fi tripp.
  En trevlig helg också!
  Kram

  SvaraRadera
 2. ser så ombonat och varm ut med det orientaliska ..jättefint
  kram Rosa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar