Andra advent

Hejsan!
Nu är det verkligen jullikt ute, vi fick lite snö i fredags natt och nu snöar det igen så nu börjar jul känslan komma så smått. Den här helgen har jag fått massor gjort, igår hade jag tvättstugan och sen tog jag och rensade i våra skafferilådor och gjorde lite om ändring, tänk vad mycket gammalt jag hittade.Sonen rensade i sitt rum  och är blev det en heldel som ska slängas. Fixade iordning soffan med nya kuddfodral o ni filt.

 Idag har jag haft en riktig bak dag, har gjort 2sorters kakor, bakat 2 limpor och en pepparkaks deg som ska till jobbet, Och dessutom har jag tagit n sväng men snabeldraken också. Efter middagen ska sonen och jag baka pepparkakor så mysigt. och imorron kommer äntligen make hem känns som han har varit bota i evigheter. Nu ska jag ta och pausa en stund och titta på ett avsnitt av Downton Abbey som jag inte sett förrut men blivit helt såld på.
En liten mini gran till sonens rum.

med notpapper runt krukan
 Önskar er alla en fin andra avdent
kram Annika


Kommentarer