Hej min vänner!
Idag är det Nobeldagen  så då får man väl sätta sej vid tv ett slag och titta på alla fina klänningar . Det är också min systerdotters födelsedag i dag, tänk att den lilla flickan har gått och blivit 24 år tiden rusar på. Själv har jag varit hemma idag och legat ner kurad under en filt, har fått feber,ont ihalsen o snuva så det blir till att ta det lugnt några dagar. Maken kom hem ordentligt igår och hade haft det mycket bra på sin kurs men tyckte inte om att komma hem till snön vilket jag kan förstå. Vi få se om det kan bli nån gran nu när han har kommit hem , sen bet jag inte om det blir en äkta eller fusk beror på vad som finns. Nu ska jag ta och börja med middagen dock ingen nobelmiddag men det blir nått med köttfärs kanske baconbiffar eller köttfärssås .  och har vi tur kanske en dessert.
Kram Annika

Kommentarer