Ingen Sven

hej på er!
Hur har ni det en fredag som denna ? har det kommit massor med snö hos er. Här var det lite blåsigt i går kväll ca 17 sek/m men det avtog ganska snart, och nån snö har vi knappt fått lite puder på marken. Igår satte jag upp den här ljusstaken i fönstret i det lilla gemaket som går ut mot balkongen blev riktigt mysigt tycker jag. Jag hade dom förrut i matrums fönstret men köpte nya förra året.

sett inne från


och sett från balkongen
 som jag tidigare har berättat så köpte jag för några veckor sedan en bricka på loppis som jag skulle göra i ordning till jobbet och nu är den klar.

före
efter
  så nu får vi se om mina kollegor blir nöjda. Igår så hämtade jag ut dessa kuddfodral till soffan så imorron ska jag sätta på dom o nya filten ska på.

här ser man fram o baksidan
Nu ska jag gå och göra i ordning middagen idag blir det hemgjorda hamburgare med pommes , och på balkongen ligger en pepparkaksdeg och vilar över natten för att bakas på imorgon.
önskar er alla en skön fredag.
kram Annika


Kommentarer