Lite ändring

Hej på er!
Oj vad det blåste igår kväll tur att man inte var ute på böljan blå. Idag har jag som vanligt jobbat till kl 13 vilket jag gör alla dagar utom ons då det är till 14, så man har mycket kvar av dagen när man kommer hem vilket är jätteskönt. Ska snart starta mitt tvättpass men hinner med ett inlägg innan dess, Igår satte jag upp det sista av stjärnor och slingor här hemma det blir så mysigt med lite ljus här o var.

balkongens nya stjärna
Denna stjärna har jag köpt på Rusta den är beige med glitterguld mönster. Satte även en ljusslinga i min lilla kyrka som jag målade förra året.

 I ett tidigare inlägg så skrev jag att jag tänkte ha julgranen i en pilkorg men nu har jag fått tänka om då det in går ner en julgransfot iden som jag hittade, så istället får det bli denna korg från Rusta som hamnar under granen.

I sovrummet kom det oxå in en liten slinga bakom mitt trä ornament i sovrummet.

På tal om sovrum så är jag så nöjd med det, har verkligen fått till den sköna ,varma,ombonade känslan som jag ville ha och jag sover som en prinsessa varje natt. Har nog fått rätt Feng shui  där tror jag.
svårt att få rätt ljus men denna bild är tagen med mobilen.

sladdarna ska fixas så småning om
Nu är et dax att ta sej ner till tvättstugan och sen göra iordning middagen.
kram Annika

Kommentarer