Slut!

Godkväller!
Jaha då var snart helgen slut och så är även jag, men jag har fått mycket gjort idag med. Jag började morgonen med att tvätta fönstret i tv rummet så att jag kunde sätta dit spröjset som jag satt i köket igår. Och så här blev det.

en kvällsbild
När jag skulle tvätta balkongdörrens fönster så såg jag att en bullpåse som jag förvarde där över natten låg på golvet o lite smulor och en påbörjad äten bulle, trodde först att vi hade fått möss hit upp på 6e våningen , men insåg sen att det var min egen lilla Lussekatt Ebba som varit i farten. Har även städat och lagt på lite röda dukar här hemma. Sen så hittade jag en gammal paradhanduk som jag gjorde om till en gardin till det lilla fönstret i gemaket.


Nu blir det softa i soffan som gäller och snart lite glögg o pepparkaka så även en lussebulle, och en titt på solsidan innan det är dax att knoppa isäng.
kram Annika

Kommentarer