Tillbaka

Hejsan!
Nu var det några dagar sen jag skrev och nu är det snart helg igen och en lång ledighet väntar,  hela 12 dagar kommer jag att vara ledig så skönt. Vad har då hänt sen sist ja rösten är tillbaka sen i igår och mycket beror nog på att jag fick cocilana utskrivet så nu sover jag som en prinsessa på natten men är fortfarande trött. I tisdags var jag o maken på en skön yoga jul avslutning så skönt o avstressande. Granen har också blivit klädd och lilla ebba katten älskar att ligga där under och kanske drömmer hon om skogen :)

guld och rött går granen i även detta år. Annars så är det ganska lugnt på jul förberedelse fronten har allt under kontroll, handlat det mesta i julmats väg och under helgen ska det göras gravad lax o lägas in sill. Sonen och jag fixade i ordning ett pepparkaks hus .

en lila ljusslinga fick ge lite ljus invändigt. Nu ska jag ta och titta på sista avsnittet av jul med Ernst.
kram Annika

Kommentarer