Tystnad


Hej på er!
Idag har det varit en regnig och grå mulen dag, har inte gjort många knop idag känner mej fortfarande hängig men värst är nog hostan och att jag inte kan prata alls idag. Igår så kunde jag prata lite i alla fall, på kvällen var vi bortbjudna på middag o ju längre kvällen gick så försvann min röst ,så nu får jag försöka vara tyst det är u inte bra att viska. Men trevligt hade vi det blev bastu och bubbelbad och god mat, och mycket  trevliga människor träffade vi totalt var vi 10st. Jag hoppas tt jag har lite mer ork imorron så jag kan fortsätta att julfixa, satte upp granen idag men insåg att jag slängt ljusslingorna förra året så det måste jag skaffa imorron.

oklädd står granen så grön o grann!
 Nu är det bara en vecka kvar att jobba sen är jag ledig i 12 härliga dagar, då ska jag bara mysa och göra sånt som ma känner för. Nu ska jag kika en stund till på tv innan det är dax att krypa till kojs, maken och sonen o hans kompis är på bio och kommer inte hem förrens vid 12 i natt.


kram Annika

Kommentarer