5:2

Hallå på er!
Burr vad kallt det har varit idag vi hade -9 imorse o det har snöat hela förmiddagen. Sen kanske jag fryser mer än vanligt just nu för i söndags började hela familjen med 5:2 dieten, igår var andra dagen med fasta och det har gått jätte bra var dock lite hungrig men det är bara att dricka lite vatten. Man känner sej lite snurrig av allt kalorirääknande men det kommer man nog in i så småningom. Har varit ganska trött den här veckan och har åkt på lite snuva igen men hoppas att det inte blir mer av det. Härom dagen så blev mina små griffeltavlor klara.

meny i köket

hade en gammal ram som jag satte en tunn mdf bit i som målades med svart griffelfärg från panduro.
gjorde även en liten skylt att sätta på dörren när det är dax för yoga så man inte blir störd.

idag så var jag och köpte en provburk färg som jag ska testa att måla på matrums väggen den heter pilates och kommer från jotun, så nu ska jag ta och prov måla lite. Lite nytt i tv rummet har det blivit oxå en ny lampa i fönstret.

sladden som är en svart textilsladd hade jag redan och skärmen är från Rusta o kostade 49kr, till sommaren kanske jag sätter på en vit lampkjol i stället. Nu får ni ha en skön torsdag och så laddar vi upp för lite fredagsmys i morron.
kram Annika

Kommentarer