Julen kastas ut..

Godmorgon eller kanske god middag!
Oj vilka lata dagar jag har haft i helgen, igår blev det en lång promenad med ett fika stopp på Huldas cafe här i stan och då tog jag varm smörgås med skinka o ädelost till det en god kopp varm choklad med grädde mm så gott det var tyvärr så tog batteriet slut i telefonen så jag kunde inte ta nått kort.

lånat från nätet
efter det så blev det lite små fix här hemma. Vi har också tagit det sista från julbordet igår och det blev en god pytti panna med stekt ägg. Idag blir det baconbiffar med pasta innan vi ska iväg på bio ikväll. Den här ska vi gå och se har tyvärr inte läst boken .

 Nu på förmiddagen har jag tagit bort tomtar och allt annat jul pynt förutom gran och stjärnor dom får vara med till tjugondagknut. Har beställt lite nytt från Jotex igår till min sovrums/matrum vägg som ser ut så här nu.
bild från matrummet sett bakom skåpet är sovrummet
det här tyget är ett tyg från Ikea med hällor lite svårt att ta ner vid tvätt då det är trätt på vajer, det tyg jag har beställt ska jag sätta på fingerkrokar så det är lätt att dra för och ta ner och det tyget är lite glansigare.
Gardin grace i beige
på insadan mot sovdelen ska denna sitta, den jag har idag är förkort.
gardin skir i vinrött.
är lite sugen på att måla väggen i matrummet tillsvidare, för det kommer nog inte att bli renovering där än eftersom det kommer att kosta en del, men vi får se hur jag gör.
Nu ska jag ta och stryka lite dukar som ska läggas på efter juldukarna, skönt att bli av med julen trots allt. Hoppas att ni får en skön trettondags afton o helg.
kram Annika


Kommentarer