Ny städat!

Hallå mina vänner!
Då har vi sista helg dagen här av alla jul helger och i morgon börjar vardagen igen, ganska skönt att komma in i rätt tid igen även om jag skulle kunna vara ledig lite till. Men som tur är går vi ju nu mot ljusare tider och en vår. Idag tog jag en sväng med snabeldraken och skurade även golv, skönt att få göra rent efter jul sakerna. Igår gjorde jag om vårt soffbord som hade blivit så ful på bords skivan med hack o flagad färg, så jag satte på en plastfilm som ser ut som marmor.

Bytte pläd och kuddfodral till vitt istället för julfodralen. Igår var vi ju också på bio och såg hundraåringen helt klart en sevärd film, ibörjan av filmen blev det strömavbrott men den varade inte så länge som tur var, när vi kom hem blev det te och nybakade scones. Nu ska jag ta och göra min lilla ljusvandring här hemma på återseende.

Den här ljusbrickan får vara kvar trots att nyåret är slut det är ju så fint med silver året om eller hur.
kram Annika

Kommentarer