Rusk väder

Hej!
Här stormar det och snöar för fullt i dag usch och fy , snacka om att man längtar till sommaren nu. Jag var just in och kollade på min statistik här på  bloggen och igår så var det 2800 träffar men jag undrar som jag har sett flera av er göra om det är nån dator som står och tickar träffar, men kul är det om det stämmer att så många hittar hit till lilla mej. Här hemma snorar jag för fullt och nyser o värk ibihålorna börjar tröttna på denna envisa snuva nu. Och hur gick det då med mitt färgprov som jag köpte härom dagen nja det blev ju inte samma nyans som på pappersprovet där den såg mer ut som brun-rosa och på väggen blev den grå-lila, så det är bara att leta vidare i färg djungeln. Imorse var det invägning efter en vecka med 5:2 dieten och jag har gått ner 1,5kg utan några större uppoffringar det har gått hur bra som helst och de 2 faste dagarna är riktigt sköna att utmana kroppen på.
Nu ska jag ta lite havregrynsgröt till frukost vi hörs o syns.
kram Annika

Kommentarer