Tillbaka igen


Hejsan!
Nu är jag på väg tillbaka igen efter ett dygn med magsjuka usch o blä, det började i tisdags kväll vid 20 tiden att jag började må illa trodde först att jag ätit för mycket men sen vid 23 började jag att kräkas och det fortsatte under natten , så ni kan ju tänka er vilken träningsverk jag har nu. Får hoppas att sonen klarar sej. Så det blir att stanna hemma veckan ut pga 48tim regeln och det faktum att jag först idag har kunnat äta lite mer vanlig mat. Skönt att inte behöva ge sej ut i detta väder också som vi har blåser och snöar och halt på vägarna, då tror jag maken har bättre som i tisdags åkte ner till Thailand i 2veckor för att hälsa på bror sin. Ska bara ta det lugnt och mysa med lite tidningar och kanske nån bra film idag. Men nu ska jag visa att jag för ett tagsedan bytte tyg till väggen mot sovrummet, beställde för ett tag sedan ett tyg från Jotex som är så fint och ger en lite lyxig känsla.

tyget grace i beiget
 På insidan så har jag satt ett vinrött tyg även denna från Jotex som heter taft o den hade jag redan hemma.Tänk vad man kan förändra med lite nytt tyg.

älskar våran lilla sovalkov, svårt att få bra bilder men en liten glimt har ni iallafall fått.
nu ska jag unna mej lite mellan mål ett gott 5:2 mål.

Kvarg med hallon och lite vaniljpulver det mättar o är gott.
ha en skön torsdag och ta det lugnt på vägarna så ni kommer hem ordentligt.
kram Annika


Kommentarer