Tusen bitar


Hejsan i solskenet!
Ja här skiner solen för fullt idag så skönt och man blir så glad. Så har ännu en helg passerat förbi och en ganska lugn sådan. I lördags förmiddag så plockade jag bort julgardinerna i köket och upp fick ett par beige/vita komma och oj vad ljust det blev inne. På eftermiddagen när maken kommit hem från sin skrivträff så fick vi fin besök av denna lilla goding.

lilla barnbarnet Agnes
Hon var lite blyg ibörjan då det var ett tag sen vi sågs men det försvann snabbt, senare på kvällen blev den lilla stackaren magsjuk så vi hoppas att vi slipper det. Något som gick itusen bitar i lördags kväll var min fina fotogenlampa som stod i fönstret på balkongen,

före
efter
Vi hade nämligen släpp ut katten där och så glömde vi bort henne, hon var nog där ute i nästan 2tim och hoppade upp i fönstret för att hon ville in stackarn, som tur var gjorde hon inte illa sej i allafall. Igår blev det en bio kväll med familjen vi var och såg Wolf on Wall street men den var inte min still av film och alldeles för lång höll på i 3tim. Nu ska jag ta mej an lite stryktvätt.
kram Annika

Kommentarer