färger

Hejsan!
Idag är det lill lördag och snart har vi en efterlängtad helg här, den här veckan har jag jobbat heltid och ska göra så även nästa. Är ju van att jobba 75% o sluta kl 13 varje dag nu blir det allt från 13,30-18 ett plus är att jag nu får sovmorron  vissa dagar. Så här hemma har det inte blivit så mycket gjort efter jobbet har varit ganska trött , men i helgen så visade jag ju att jag på börjat ett målnings projekt och så här ser det ut.

Det var denna tamburmajor  som jag köpte för snart ett år sedan som fick sej en släng av penseln, den var brun målad och lite nött så nu har jag målat den.

Fast den blev inte vit utan det är bara grund målat, istället så blev det denna färg nämligen svart.
ska måla ett varv till ihelgen men så här blir det

kanske inte syns på bild nån skillnad men det gör det i verkligheten. På tal om färg så kanske ni ser lite olika färg fläckar på väggen det är efter att jag provat olika ev väggfärger, förrut stod soffan för min färg duttar på väggen men nu syns dom väl, så därför tog jag och målade ett färg prov på mdf skiva istället och det går ju att flytta den.

Färgen är från Landora och heter Cappuccino. Nu ska jag ta och fixa iordning lite mat idag blir det ugns kassler med ananas o mozzarella med ris. Ha en mysig onsdag mina vänner.
kram Annika

Kommentarer