Kalasat


Hejsan!
Så är snart denna helg slut, men det har varit en skön helg. Igår började jag och maken dagen med en skön lång promenad och sen inhandla det sista inför kalaset idag. Gårdagen spenderades sen med att städa, förbereda smörgåstårtor och vanlig tårta. Så idag har det varit fullt hus med mina systrar med familjer och mellan sonen med flickvän och mina föräldrar. Vi passade på att fira sonen som fyllde år i tisdags och min mamma som fyller år idag. Alltid lika roligt att träffas allihop ,tyvärr blir det allt för sällan. Här kommer lite bilder på godsakerna vi åt.

Smörgåstårta med räkor,ägg,skinka ost
gräddtårta med jordgubbar,blåbär o mandelflarn
Nu ska jag bara mysa i soffhörnet och njuta av en sista bit av smörgås tårtan innan min faste period börjar. Och den här veckan jobbar jag bara 3 dagar har tagit ledigt tor+fre :)
kram Annika

Kommentarer