Längtar till våren...

Tjingeling på er!
Idag är det en grå disig dag här hemma några plus grader och lite regn skönt tycker jag , då kanske den eländiga snön kan försvinna för nu vill jag ha VÅR!!!
För att få lite av den känslan så köpte jag mej en bukett tulpaner i fredags så fina.

Pyro burk som vas
Vad har jag då gjort de senaste dagarna då, ifredags så tog jag det lugnt var hemma från jobbet efter min magsjuk . Igår blev det städning här hemma och det var välbehövligt må jag säga. Sen var det lite annat små pyssel och sonen och jag fixade middagen som inte var nån hit, det var en rätt från middagsfrids matkasse. Det var vårrullar med färs i inget konstigt med det om det inte hade varit för de ris papper man skulle lägga iblöt o sen fylla med röran. Pappret blev så slemig o segt det hela liknade tarmar med innehåll  usch vilken tur att vi hade tortilla bröd hemma :). Senare var det dax att beskåda melodifestivals spektaklet , den enda som var helt okej var Songbird vilken röst tjejen hade.
Men det blev en mysig kväll i soffan med en massa ljus iallafall.

Vad gnälligt det blev ser jag nej skärpning. Som ni ser till höger i bild så var jag och köpte mej ett par "happy light" på Rusta häromdagen för mina triss vinster som legat till sej i väska , det blev lite värmeljus med. Dessa lampor ska senare in i det lilla rummet men det får vänta till maken kommer hem o kn bo i taket. Idag har jag på börjat ett litet målnings projekt här hemma visar mer när det är klart men här visar jag en liten glimt.

på börjat grundning
Nu ska jag ta och unna mej lite lunch denna faste dag i 5:2 diet och det går riktigt bra och imorron är det vägning ska bli spännande o se om det har hänt nått denna vecka, förra veckan gick jag ner 1,5kg.
Här är det en till som är hungrig...

En konstant hungrig Ebba undrar var maten är
Önskar er en fortsatt skön söndag.
kram Annika

Kommentarer