Regnig söndag

God morgon!
Idag tror jag att jag håller mej inne för usch och fy vad det regnar och blåser ute, har ju lite att pyssla med som tex städa och stryka som jag inte har orkat göra i veckan då jag har jobbat sent. Och i torsdags kom jag hem senare än vad det var tänkt för efter jobbet som slutade halv 5 så skulle jag starta sonens bil och det hända absolut ingenting helt död. Försökte få tag på sonen man han hade hunnit ge sej iväg till Stockholm och skolan, så det var bara att börja knalla hemåt först tänkte jag om jag skulle ta bussen men det verkar så krångligt med biljetter o allt så jag gick. Det blev ca 4km och tog en timme men då gick jag inte så jätte fort ,passade på att köpa hem en sån här lite goding oxå.


Kände att jag var värd det och så god den var, åt en viktväktar soppa som middag så att jag höll mej inom min ram av kaloriintag. och på tal om 5:2 så går det riktigt bra inte alls så svårt och man längtar verkligen till faste dagarna. Igår när vi var och startkablade sonens bil så var jag förbi rusta och köpte lite värmeljus så ville dessa lampskärmar följa med hem och det blev så bra i fönstret i matrummet.

svårt att få en bra bild i fönstret så jag fick ställa den på skänken för fotot. På kvällen blev det till att titta på melodifestivalen och det var som vanligt ingen speciell låt som fastnade men Sanna var klart bäst.Och lite gott till tv ville vi ju ha och något som var så längesedan vi åt, och det var en till som var väldigt sugen nämligen lilla kissen.
Räksmörgås
Kom på att jag glömt visa min lilla griffeltavla jag gjorde av en ram där glaset gått sönder, den kan man skriva lite fina ord på eller ha som välkomst skyllt.

och med denna lilla bild så säger jag tack för nu, ska sätta igång dagens göromål stryka o städa och dricka mycket vatten eftersom jag har min faste dag idag.
kram Annika

Kommentarer