Det kom av sej....


Godmorgon i stormen!
Idag vaknade jag till ett vitt, blåsigt landskap och vi som har haft sol ,vår och nästan 15 grader varmt den här veckan. Hoppas att det bara är på tillfälligt besök. Det har varit dåligt med inlägg denna vecka har varit så trött och inte haft nån inspiration till att skriva men nu är jag igång igen. På tal om vår så kom denna sak på posten i onsdags så nu ska det bli rena fina fönster här hemma, ser fram emot att få testa den.
Jag återkommer med en bedömning när jag har provat. Så har jag dom senaste dagarna varit helt absorberad i en ny grupp på Facebook som heter återbruka mera, så många härliga ideer och tips det finns där.
Igår kom det ytterligare 3 stora paket hem från Byggahemma det var golvsocklar från lundbergs som ska sitta i matrummet så småningom men vi kom på att vi måste lägga golv först och det har vi inte beställt nått ännu.


så här ser dom ut
Idag ska vi åka till Mariefred och lyssna på Christopher O´Regan som ska prata om Gustav den III på Gripsholms slott och efter det ska vi hem till min syster och äta :) Men först ska jag ta ett varv med snabeldraken för det är välbehövligt.
Önskar er alla en skön lördag  med mycket mys.
kram Annika

Kommentarer