Nya färger


Hej på er!
Har ni mumsat i er nåra semlor idag då det är semeldagen? jag har inte gjort det när man äter efter 5:2 dieten blir man lite snål med kalorierna , har inte lust att slösa nästan 400cal på e semla sen är jag inte så jätte såld på dom heller räcker att äta en och det gjorde jag för några veckor sedan. Som jag lovade i förra inlägget så skulle jag visa färgen jag prov målat med til matrummet här kommer den.

svårt med rätt nyans med kameran den är något mörkare i verkligheten, den heter Nektar och kommer från alcro som är en dämpad brunrosa nyans kommer bli bra med våra höga socklar samma som dom här som vi har i tv rummet.

Lundbergs golvsockel
Ja nu har man många projekt i huvudet men det gäller att först slutföra dom gamla innan, som tex taklister som ska upp i gemaket o tv rummet mm. En annan sak som jag är så gla över är mina naglar som jag har lyckats hålla hela en tid nu och som nu fått lite färg.

                                    
Det är nämligen inte lätt att ha hela naglar i mitt jobb när man ska ta på 24 barn overaller o galonkläder så man får vara glad så länge det håller. När jag var i 20 års ålern hade jag alltid målade långa naglar :)
Nu är det dax att börja fixa middag åt sonen som ska åka till skolan för sista gången :(
kramis på er alla
Annika

Kommentarer