Ingen vanlig dag...


Godmorron på er!
Uppe tidigt som vanligt och har sovit dåligt i natt med. Har fått så ont i nacke och axeln igen men på andra sidan denna gång. Vaknade på måndag morgonen av att jag var stel men blev ganska okej under dagen men natten mot tisdagen sov jag nästan ingen ting kunde inte vända mej eller knappt ta mej upp ur sängen. Så det blev ett besök hos min massör som konstaterade att mina muskler var  i kramp så det blev behandling skönt , har fortfarande ont men sitter en stund med värme dyna innan jobbet och hoppas att det snart ska släppa. Idag ska jag ta med mej tårta till jobbet eftersom jag idag blir ett år äldre och ytterligare ett steg närmare 50 hua. Maken och sonen ska överraska mej med middag ikväll spännande att se vad det blir.
önskar er alla en skön vår tisdag.
kram Annika

Kommentarer