Snart påsk !


Hej på er!
Idag är det en blåsig söndag hos oss men det gör inget är inne och bara softar idag, höll på hela dagen igår med förberedelser inför middags bjudningen som vi hade, det blev en trevlig tillställning vi bjöd på melonmix med parmaskinka o riven parmesan till förrätt, till varmrätt en indisk kycklinggryta med färsk pasta och till dessert creme bryle . Jag hade gjort en liten dekoration av gamla bokblad o en petflaska som jag satt lite rosor i. så här blev den.

Ett billigt och enkelt sätt att göra en vas. Härom dagen så fyndade jag lite fina glas assietter 8st  , kan inte få för många av dessa pressade glas assietter bara älskar dom.


tänk att få äta en liten tårtbit på dessa måste smaka ljuvligt :) eller kanske en påsk bakelse, tänk att vi nu går in i påsk veckan och bara 4 arbetsdagar blir det , vi har inget särskilt inbokat under påsk helgen utan jag ska bara njuta av ledigheten och vem vet kanske blir det ev en ommålning av matrummet ska köpa färg nu i veckan hade jag tänkt. Golvlisterna får vänta ett tag tills vi har skaffat golv , vet inte riktigt när det blir för det kostar ju en del tusenlappar så det får vänta ett tag. När jag ändå är på färg affären ska jag köpa lite mdf skivor som ska vara till sonens nya säng , ska sättas på kanterna så inte katten kloar sönder nya madrassen bilder kommer när det är klart en mycket enkel lösning. Hoppas att ni får en fortsatt kanon skön söndag.
kram Annika

Kommentarer