Soliga underbara lördag


Godmorgon på er!
Här hemma strålar solen in så fint och tyvärr syns det att jag har fuskat med städningen denna vecka , fy så mycket damm och katthår det är men det tar jag tag i  imorron istället. För idag ska vi upp till Stockholm och strosa lite i staden och sen äta på en mexikansk restaurang ett önskemål från sonen då vi ska fira att han har gått ut högskolan med fina betyg. Man måste ju passa på att njuta av solen idag för sen ska det bli mulet och då kan man städa hela söndagen istället, skulle behöva tvätta fönster oxå men får se vad jag hinner imorron. Iveckan fick jag hem lite mera pastellfärger så nu hoppas jag att jag kan pyssla lite mer när nacke o axlar blir bättre. Nu ska det fixas lite frukost här och sen hopp i dusch innan avfärd vi hörs :)
kram Annika

Kommentarer